Jan & Anny: Hét Afscheidsconcert in de Jaarbeurs Utrecht

Voor de állerlaatste keer Jan en Anny. In samenwerking met MAX geven The Original Voices Of BZN, op zondagmiddag 1 december 2019 een speciaal afscheidsconcert in de Jaarbeurs in Utrecht. Een eenmalige en unieke show met hun grootste hits én met gastoptredens van Ancora en het Volendams Opera Koor.

Nog één keer op de Bühne

Het concert in de Jaarbeurs is een uniek concert, waarbij het zangduo nog eenmaal hun grootste hits als Take Me To Ibiza, Mon Amour, Lady McCorey, Chanson D’Amour, Rockin’ The Trolls en vele andere bekende nummers van BZN ten gehore zal brengen. Naast Jan en Anny zelf is ook het Volendams Opera Koor aanwezig. De groep Ancora maakt de line-up compleet. Jan Keizer en diens zoon Louis zijn de leveranciers van het merendeel van de teksten van de band. Tijdens dit speciale televisieconcert worden Jan en Anny begeleid door een 20-koppig live orkest.

Quotes van Jan en Anny

Jan Keizer: “Het is fantastisch om op deze manier afscheid te nemen van het leven als professioneel zanger. Alles komt samen bij dit laatste concert: de fans, mooie muziek en dierbare gastartiesten.”

Anny Schilder: “Ik kijk enorm uit naar dit bijzondere concert. Het is een mooie gelegenheid om alle fans te bedanken voor hun jarenlange steun.”

Over Jan en Anny

Jan en Anny stonden de afgelopen 10 jaar weer samen op het podium. De 2 kwamen weer bij elkaar op speciaal verzoek van Mies Bouwman, nadat ze 25 jaar niet meer samen hadden opgetreden. De wortels van Jan en Anny liggen bij BZN. Van 1976 tot 1984 waren ze de gezichten van de groep. BZN groeide uit tot één van de meest succesvolle popgroep uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Op 26 augustus 2019 spreekt  MAX-radiodj Bert Haandrikman met Jan keizer over dit concert in zijn show Haandrikman!. Luister hieronder het fragment terug.

Tijdens het concert worden tv-opnames gemaakt. De opname bijwonen? Ga naar OmroepMAX.nl.

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. harry010 says:

  En weer komt er een eind aan een “onvergetelijk” duo.
  Met zeer veel plezier heeft onze generatie – 49+ – Lololol enorm genoten van al dat moois.
  Met dank aan Joost den Draaier. Hij vond destijds de naam “palingsound”uit.
  Hoorde ik Haandrikman zeggen.
  Luister graag naar hem. Heeft veel – oud – nieuws weer leven in te blazen.
  Succes. Nu weer verder luisteren naar Jeroen.

  Fijne dinsdag allen.
  Harry Jacobs,
  Capelle aan den IJssel.

 2. harry010 says:

  Sorry.
  Het was een programma van Petra de Joode. Zij sprak – herhaling – over The Cats. Over het ontstaan en de vele Smitjes – Keizertjes etc.
  Was gaaf weer opnieuw te horen.
  Ook wij “senioren” worden graag herhaaldelijk verwend.
  En het allermooiste van de EO zijn niet alleen de mooie natuurseries maar ook het wonderlijke achter verslaving aan drugs. Wel op tv. Hulde!!!

 3. Anitasia says:

  Ik kan nergens de toegangsprijzen vinden…..

  1. W Moerkerken says:

   waar kan je de prijzen zien

 4. W Moerkerken says:

  hoe kom ik aan kaarten ik kom met een schootmobiel

  w moerkerken