Gouden Jaren: Indonesië

In het nieuwe MAX-programma Gouden Jaren: Indonesië reizen 8 bekende landgenoten op leeftijd voor een lang verblijf naar Yogyakarta, de culturele hoofdstad van Indonesië. Hoe leven, wonen en werken hun leeftijdsgenoten? Gouden Jaren: Indonesië is vanaf donderdag 19 januari wekelijks te zien om 21.30 uur op NPO 1.

Beleef het authentieke Indonesië

In Gouden Jaren: Indonesië beleven, ervaren en proeven Ben Cramer, Johnny Rep, Laurens van Rooyen, Noraly Beyer, Sandra Reemer, Carry Tefsen, Willeke van Ammelrooy en Penney de Jager vanuit een traditioneel onderkomen het authentieke Indonesië. Ze willen met name te weten komen hoe hun leeftijdsgenoten leven, wonen en werken. Is het een plek waar de acht zich thuis kunnen voelen? Wat verwachten ze van hun eigen gouden jaren? Verandert dat verwachtingspatroon na de ervaringen in Yogyakarta?

Gouden Jaren: Indonesië (6 afleveringen), vanaf donderdag 19 januari 2017 om 21.30 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reacties (2)

  1. Joya says:

    Ik heb met veel interesse gouden jaren Jogyakarta bekeken. De ouderen in indonesie hebben het niet “rijk” maar ik word liever oud in indonesie waar je het hele jaar lekker weer hebt en buiten in de schaduw kunt door brengen dan in Nederland achter de geraniums. Graag zou ik de naam van de verzorgingshuizen willen weten. Ik ga dit jaar naar Jogyakarta dan zou ik graag een bezoek willen brengen aan de tehuizen. Groet Joyce Reimers

    1. MAX Vandaag says:

      Beste Joya, hartelijk dank voor uw bericht. Wij hebben uw vraag doorgestuurd naar onze collega’s van de publieksservice en zij zullen uw vraag via de e-mail beantwoorden.