Duur 04:16
Gepubliceerd op 15 februari 2023

Een dag op pad met Van onschatbare waarde-expert Bert Degenaar

In Van onschatbare waarde krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan Arnold, Bert, Bianca of Bas; de 4 experts. Het nieuwe seizoen komt vanaf  Paleis Soestdijk. Hier verheugen de experts zich op de komst van verkopers met bijzondere objecten. Met een van de experts, Bert Degenaar, mochten we een dag mee op stap.

Verzamelaar en gentleman dealer Bert

De dag begint bij Bert thuis. Daar wacht hij op restaurateur Bas. Die heeft een speciale kist voor hem meegenomen waarin hij oude kaarten kan bewaren. Bas heeft tevens een speciale kist van een zeldzame microscoop hersteld. Natuurlijk wordt de kist eerst gecontroleerd of alles er weer in past.

Logement en de winkel

Verder krijgen we een bijzondere ‘onbedoelde aankoop’ van Bert te zien. Hij heeft het samen met een vriend gekocht. En we gaan even langs bij zijn logement. We ontmoeten Mabel die het logement runt. Daarna maakt Bert nog een laatste stop bij zijn winkel in Amsterdam. Een drukke dag!

Heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Meld u dan hier aan voor het programma Van onschatbare waarde!

Van onschatbare waarde is te zien vanaf maandag 13 februari 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

(Foto: MAX)

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer