Dionne zoekt objecten van onschatbare waarde

Omroep: MAX

Duur: 0:00:23

Uitzending: di 13 nov 2018 01:00

Gezocht: objecten van onschatbare waarde

Staat er in uw servieskast een set zeventiende-eeuws zilverwaar? Of bent u in het bezit van een zeer zeldzame LP van Golden Earring en wilt u die verkopen? Denkt u dat er toch echt een nog onbekende Appel bij u aan de muur hangt? Of kunt u aantonen dat uw tafelzilver is vastgehouden door handen van het koningshuis?

Kortom, heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Meld u dan nu aan voor het programma Van onschatbare waarde! In het tv-programma buigen 4 gerenommeerde experts zich over uw object om vervolgens met een goed bod komen. Het is uiteindelijk aan u of u het bod accepteert.

Wilt u met uw object meedoen aan het programma of meer informatie, vul dan onderstaand formulier in. U kunt ook het aanmeldformulier printen en met foto’s van uw object opsturen. Klik daarvoor op het printericoon hierboven en verstuur uw aanmelding naar:

Blue Circle
T.a.v Van onschatbare waarde
Postbus 398
1115 ZH Amsterdam

Gezocht: objecten van onschatbare waarde

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.