Eus, Sterren op het Doek

Dit zijn de Sterren op het Doek van het nieuwe seizoen

Nadat eerder prof. bioloog Freek Vonk  bekend is gemaakt als gast voor het nieuwe seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek zijn nu ook de overige gasten bekend. Want naast Freek Vonk laten ook Khadija Arib, Ruth Jacott, Frits Spits, Dieuwertje Blok, Frank Boeijen, Hadewych Minis en Philip Freriks zich vastleggen op doek.

Wekelijks geeft één van hen zich over aan de doorgrondende blikken van 3 kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Elke aflevering worden er 3 portretten gemaakt: in hoeverre hebben de kunstenaars hun model weten te vangen? De gast staat voor een mooie, maar moeilijke keuze want er gaat uiteindelijk maar één doek mee naar huis.

Veilingsite Sterren op het Doek

Aan het einde van de aflevering van Sterren op het Doek mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite: www.sterrenophetdoek.nl.

De eerste aflevering van Sterren op het Doek met Freek Vonk is zaterdag 13 maart 2021 om 20.35 uur op NPO 2.

(Foto: Amy van Leiden)

Geef een reactie

Reacties (2)

  Therese Poulain says:

  De financiële onderneming is gespecialiseerd in alle gebieden van kredietverlening.
  Wij bieden u aanbiedingen die aangepast zijn aan al uw financieringsbehoeften met een persoonlijke lening en investeren in uw grote projecten.
  Dit is voorbehouden aan bedrijven en serieuze mensen die op zoek zijn naar een lening om hun projecten te financieren.
  Wij bieden leningen aan particulieren: consumentenleningen, woningleningen, kredietaankopen, schuldaankopen om alle schulden te consolideren in één enkele lening, schoolleningen voor studenten, autoleningen.
  Wij begeleiden de financiering van uw projecten, zoals de bouw van uw huis, kantoren, uw bedrijf of een project waarvoor externe financiering nodig is. Neem voor meer informatie over het aanbod contact met ons op.

   MAX Vandaag says:

   Het e-mailadres in bovenstaande reactie is verwijderd, conform de voorwaarden voor het plaatsen van reacties.