videobellen

Digitips over videobellen, online aangifte doen en Signal berichtenapp

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige digitips over het gebruik van digitale mogelijkheden. Deze maand bespreken we wat u wel en niet moet doen tijdens het videobellen, online aangifte doen en de Signal berichtenapp als alternatief voor WhatsApp.

Gedragsregels videobellen

We videobellen wat af met elkaar. Zeker sinds de coronamaatregelen echt contact beperken. Maar waar moet u op letten tijdens het videobellen? We zetten 5 gedragsregels op een rij.

Online aangifte doen bij de politie

Aangifte doen bij de politie kan in sommige gevallen online. Bijvoorbeeld bij helpdeskfraude, maar ook bij vernieling, diefstal, overlast en meer. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn en hoe het in zijn werk gaat.

Berichtenapp Signal, alternatief voor WhatsApp

Op zoek naar een alternatief voor WhatsApp? Probeer dan kan de privacyvriendelijke berichtenapp Signal een optie zijn. Met Signal (spreek uit: ‘siknal’) kunnen gebruikers eigenlijk precies hetzelfde als met WhatsApp.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over veilig online betalen, apps die uw locatie willen weten of de privacy-instellingen van Facebook aanpassen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie