pinautomaat

Digitips over slechte wifi, gezichtsherkenning en het dichtstbijzijnde pinautomaat vinden

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen wij u hoe u een slecht wifi-signaal kunt verbeteren, hoe u een apparaat beveiligt met gezichtsherkenning en hoe u de dichtsbijzijnde pinautomaat vindt.

Slecht wifi-signaal verbeteren

In een ideale situatie is het wifi-signaal sterk en stabiel. Helaas hebben veel internetters last van slechte wifi in 1 of meer ruimtes in huis. Het kan door meerdere dingen veroorzaakt worden, maar er is vaak wel wat aan te doen. We zetten de mogelijkheden voor de verbeteringen op een rij.

Een apparaat beveiligen met gezichtsherkenning

De toegang tot een apparaat kan op allerlei manieren worden beveiligd. Het bekendst is natuurlijk de wachtwoordbeveiliging, maar ook met gezichtsherkenning is de toegang tot een toestel af te schermen. Dit is er mogelijk in het geval van: de iPad en iPhone, Android-toestellen, Windows en Mac.

Dichtstbijzijnde pinautomaat vinden

De geldautomaten van ABN AMRO, Rabobank en ING krijgen in 2020 allemaal een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk. Ze heten voortaan Geldmaat en zijn knalgeel. Via de locatiewijzer van Geldmaat kunt u de dichtstbijzijnde pinautomaat vinden en wat u daar kunt doen.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over e-mails verzenden met hoge urgentie, Instagram en letters vergroten in WhatsApp-gesprekken? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie

Reactie

    WIM VAN STRALEN says:

    HET BESTE IS ALS ER EEN GELDAUTOMAAT GEKRAAKT WORDT MOET ER OP HET POLITIEBURO EEN STIL ALARM AF GAAN DAT ZE KUNNEN ZIEN WELKE STRAAT HIJ STAAT.