Wifi-hotspot

Digitips over het verbruik van mobiel internet en de wifi-hotspot gebruiken van Samsung en iPhone

Elke maand geeft MAX Vandaag u handige tips over het gebruik van digitale media. Deze maand vertellen we over het verbruik van mobiel internet en hoe u een wifi-hotspot instelt bij een Samsung of iPhone.

Hoe veel MB’s verbruikt u met mobiel internet?

Met een smartphone of tablet kunt u gebruik maken van mobiel internet. Maar dat kost wel geld. We vertellen waar u rekening mee moet houden en hoe u wifi kunt gebruiken. Binnenshuis en buitenshuis.

Samsung-telefoon gebruiken als wifi-hotspot

Met de wifi-hotspotfunctie van de Samsung Galaxy-serie, kunt u een eigen netwerk creëren. Handig als u het web op wilt met de laptop of tablet, maar er is geen (veilige) wifi-verbinding beschikbaar. Zo doet u dat.

Wifi-hotspot op iPhone gebruiken

Is er geen wifi-verbinding? Gebruik de wifi-hotspot van de iPhone en deel zo de mobiele internetverbinding met andere apparaten zoals een laptop of tablet. U kunt dat met enkele stappen regelen.

Volgende maand vindt u weer nieuwe tips op MAX Vandaag. In de tussentijd ook nog meer lezen over een video inkorten met WhatsApp, de digitale euro en e-mails met hoge urgentie versturen? Bekijk welke Digitips wij nog meer voor u hebben!

Geef een reactie