Bert Haandrikman presenteert het MAX Skûtsje Journaal

Dagelijks MAX Skûtsje Journaal met Bert Haandrikman

Ook dit jaar doet MAX verslag van het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen. De strijd om het kampioenschap tussen de traditionele zeilschepen barst vanaf 3 augustus los op de Friese meren. Bert Haandrikman doet dagelijks verslag van de gebeurtenissen en spreekt met bekende en minder bekende Nederlanders. MAX Skûtsje Journaal is van zaterdag 3 tot en met vrijdag 16 augustus om 17.30 uur live te zien bij MAX op NPO 2.

SKS Kampioenschap Skûtsjesilen

Tijdens het SKS Kampioenschap Skûtsjesilen strijden 14 schippers om het zilveren skûtsje dat op vrijdag 16 augustus aan de finish bij Sneek wordt uitgereikt. In het MAX Skûtsje Journaal doet Bert Haandrikman dagelijks vanuit Hilversum verslag met samenvattingen van de elf wedstrijden, in nauwe samenwerking met Omrop Fryslân. O

ok ontvangt hij een deskundige of een BN’er met een passie voor het SKS Kampioenschap, Skûtsjesilen, Friesland of het water. En ‘onze man in Fryslân’ Eelke Dykstra van Omrop Fryslân analyseert dagelijks de wedstrijden.

MAX Skûtsje Journaal is te zien van zaterdag 3 tot en met vrijdag 16 augustus 2024 (m.u.v. zondagen) om 17.30 uur bij MAX op NPO 2. 

Geef een reactie