Charles Aznavour

Charles Aznavour live in concert

Op zaterdag 22 april 2017 en zaterdag 6 mei kunt u kijken en luisteren naar Charles Aznavour Live in Concert. De 92-jarige Franse chansonnier trekt wereldwijd nog steeds volle zalen. Eind 2015 trad de Franse grootmeester op in een uitverkocht Palais des Sports in Parijs.

Klassiekers

Samen met zijn live-band laat de legendarische Franse zanger zijn publiek genieten van grote successen en klassiekers uit zijn imposante repertoire, zoals Les Émigrants, Je Voyage, Mes Emmerdes, Hier Encore, La Bohème, Emmenez moi en Non Je n’ai rien oublié.

Edith Piaf

De succesvolle zanger, componist en acteur Aznavour, die van Armeense afkomst is, had zijn grote doorbraak nadat zangeres Edith Piaf hem op tournee nam door Frankrijk en de Verenigde Staten. Sindsdien is hij niet meer weggeweest van de internationale podia.

Frank Sinatra van Frankrijk

Aznavour wordt vaak gezien als de ‘Frank Sinatra van Frankrijk’. Hij heeft maar liefst een duizendtal liederen geschreven en bracht meer dan 100 albums uit. Zijn passie, talent, overtuigingskracht en innemende charme hebben nog steeds niets aan kracht ingeboet en duizenden fans weten de muziek en optredens van Aznavour nog steeds te waarderen. Op 28 december 2017 heeft MAX een interview met de chansonnier uitgezonden. Voor het interview is Martine van Os naar Parijs afgereisd; Tijd voor MAX ontmoet Charles Aznavour.

MAX zendt het concert van Charles Aznavour uit in 2 delen. Deel 1 van Charles Aznavour in concert is te zien op  zaterdag 22 april 2017. Deel 2 wordt uitgezonden op 6 mei 2017. Beiden om 16.05 uur op NPO 2.

Geef een antwoord