nederland in beweging

BN’ers maken opwachting in nieuw seizoen Nederland in Beweging

Het nieuwe seizoen van Nederland in Beweging staat op het punt te beginnen. Vanaf maandag 6 september 2021 stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens heel Nederland weer om te bewegen. Door mee te doen aan de oefeningen kunnen kijkers al de helft van de dagelijkse norm van dertig minuten gezond bewegen behalen. Dit seizoen is er een speciale oefengroep, bestaande uit bekende Nederlanders.

Nieuwe oefengroep

Het nieuwe seizoen van Nederland in Beweging start op maandag 6 september. Elke 1e vrijdag van de maand neemt een oefengroep, bestaande uit bekende Nederlanders, plaats achter Olga en Duco. Sander Hoogendoorn, Jasmine Sendar, Evelien de Bruijn, Carrie ten Napel en Mounir Toub zullen tijdens de specials meebewegen. Dat maakten Sander Hoogendoorn (NPO 3FM) en Evelien de Bruijn (Radio 10) zojuist bekend. In de reguliere uitzendingen van Nederland in Beweging bestaan de oefengroepen, zoals vertrouwd, uit onbekende sportievelingen.

Over Nederland in Beweging

In Nederland in Beweging stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens met niet aflatend enthousiasme elke Nederlander om meer te bewegen. Kijkers kunnen, door een kwartiertje mee te doen aan de oefeningen, al de helft van de dagelijkse norm behalen. Sinds 2008 is Nederland in Beweging te zien bij MAX en in 2020 vierde het programma zijn 20-jarig jubileum.

Nederland in Beweging online

Ook online is Nederland in Beweging volop aanwezig. Op MAX Vandaag en sociale media worden extra oefeningen en tips gedeeld. In aanloop naar het nieuwe seizoen zal bovendien extra content met betrekking tot de BN’er-afleveringen worden geplaatst. Op het YouTube-kanaal van MAX zijn ook de trainingen, die Olga ten tijde van de eerste coronalockdown op Facebook verzorgde, terug te kijken.

Op datzelfde YouTube-kanaal vindt u ook een video waarin de deelnemende BN’ers van aankomende seizoen vertellen hoe zij hun deelname aan Nederland in Beweging hebben ervaren. U kunt dit filmpje ook hieronder bekijken.

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Nederland in Beweging, nieuw seizoen vanaf 6 september 2021. Elke werkdag om 10.15 op NPO 1.

Geef een antwoord

Reacties (4)

  lapsang says:

  Jammer! Er zijn al genoeg BN’ers in beeld naar mijn mening.

  Hanven says:

  Super leuk en motiverend! Hopelijk trekt dat nog meer mensen over de streep om dagelijks mee te doen. Top!!!!

  Ron Middelkoop says:

  Super bedankt reactie op Facebook ga weer mee doen door de week indien wakker om 915/1015
  Lrrc atletiek outdoor fitness encordes fitnessfysio leiden stev hof kon ik niet meer bijhouden ook niet een dansklasje cordes meiden 18 jaer

  eric f ch says:

  bn groep geeft extra inspiratie.

  mijn roeimakkers en ik doen nib telkens twee keer achter elkaar.
  een keer live en een keer via uitzending gemist.
  geeft veel voldoening.
  wij zijn tweede helft zeventig qua leeftijd!

  (ps ik heb gewichtjes van een halve kilo om mijn enkels;
  mijn normale gewichten zijn drie kilo)

  ik hoopt dat nib nog heel lang doorgaat!