Café MAX

Café MAX opent 23 november 2022 de deuren in Zoetermeer

Café MAX is op 23 november 2022 officieel geopend door André van Duin. Het café is een veilige en laagdrempelige ontmoetingsplek voor met name ouderen en is gehuisvest in het Forum, Stadhuisplein 1 in Zoetermeer. Café MAX wil bijdragen aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen en het bevorderen van de sociale cohesie in de stad.

Ontmoeting staat centraal

U bent van harte welkom in het café, voor een koffie met wat lekkers, een lunch of een drankje. En daarbij een luisterend oor en een praatje. In Café MAX staat ontmoeting centraal en worden binnenkort diverse specifiek op ouderen gerichte activiteiten aangeboden die via deze website te vinden zullen zijn.

Stichting MAX Maakt Ontmoeting Mogelijk

Het café is een initiatief van de nieuw opgerichte stichting MAX Maakt Ontmoeting Mogelijk. Activiteiten worden onder meer in samenwerking met Bibliotheek Forum en de Zoetermeerse Community tegen Eenzaamheid ontwikkeld. Drijvende kracht achter dit initiatief is Zoetermeerder Jan Slagter. “Ik ben ontzettend blij dat Café MAX nu officieel de deuren geopend heeft na een tijd proefdraaien. Ik weet hoe belangrijk het voor ouderen is om ergens naartoe te kunnen. Even dat praatje, even een luisterend oor. Dat kan zoveel voor iemand betekenen”, aldus Jan Slagter.

Geef een reactie