Airmiles

Nog veel oude Airmiles? Besteed ze voor 1 november, anders bent u ze kwijt

Honderdduizenden spaarders dreigen binnenkort (een deel van) hun Airmiles kwijt te raken. Sinds 1 november 2013 hebben Airmiles een maximale geldigheid van 5 jaar. Bent u in het bezit van Airmiles van voor die datum, dan heeft u dus nog tot 1 november 2018 de tijd om ze te besteden. Daarna komen ze te vervallen.

Nog 2,9 miljard Airmiles te besteden

Zo’n 700.000 mensen hebben samen in totaal nog ongeveer 2,9 miljard Airmiles te besteden. Sinds Airmiles is begonnen met het actief waarschuwen van de spaarders zijn er al zo’n 2,3 miljard Airmiles van voor 2013 ingewisseld.

Veel meer inwisselingen dan gewoonlijk

Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter Airmiles, laat weten dat er de afgelopen weken 2 tot 4 keer zoveel spaarpunten worden ingewisseld dan gewoonlijk. Als het in dit tempo doorgaat, dan zal ongeveer twee derde van de Airmiles met de uiterste bestedingsdatum van 1 november nog op tijd worden ingewisseld.

MAX Ombudsman legt uit

Hoewel Airmiles al in 2013 begonnen is met het waarschuwen van het verlopen van de Airmiles, zijn veel mensen niet op de hoogte. Niet iedereen is even blij met de maatregel en velen vragen zich af of Airmiles dit wel zomaar mag doen. MAX-radio-dj Bert Haandrikman belt hierover met MAX Ombudsman Jeanine Janssen in zijn programma Haandrikman!.
(Bron: ANP)

Geef een reactie