Wondere Wereld, robotstofzuiger

De Wondere Wereld van Elles: de robotstofzuiger

In de Wondere Wereld test Elles de Bruin producten die het leven makkelijker zouden moeten maken. Maar doen ze dat ook, dat is de grote vraag? Om daar achter te komen test Elles verschillende producten. Deze keer: de robotstofzuiger. 

Gebruiksaanwijzing robotstofzuiger

Elles mag in de Wondere Wereld een robotstofzuiger testen. Een apparaat wat al een tijdje op haar verlanglijstje staat. Het apparaat komt in een grote doos, maar met een beperkte gebruiksaanwijzing. En die is ook nog in het Engels. Komt ze eruit? En hoe zit het met de bediening?

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Elles wil graag weten hoe dingen werken en gaat daarbij in de Wondere Wereld , zelf op onderzoek uit. Zo zocht ze eerder uit hoe een Google Nest Mini en een smartwatch werken.

Geef een antwoord

Reactie

    Becky says:

    Goede dag, u mag niet alle robots over 1 kam scheren, ik heb een hele fijne Robot nl de Roomba. Hij stofzuigt mijn keuken ,kamer en gang in 1 keer zonder dat ik hoef te helpen, door een pijnlijke heup krijg ik bij een niet robot gestuurde stofzuiger vreselijke pijn, vandaar de aanschaf van de robot Roomba. Ik ben er super blij mee.