We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Di 7 september 2021 20:35 NPO 1 41 min
Herhaald op 7 juli 2023 NPO 1

Op safari in Hilvarenbeek

De groep reist van Limburg naar Hilvarenbeek in Brabant. Ben en Nel pakken met een vervangende camper hun tocht weer op. De groep verblijft op de camping bij de Beekse Bergen.

De groep reist van Limburg naar Hilvarenbeek in Brabant. De camperbus van Ben en Nel is niet op tijd te repareren. Met een vervangende camper pakken ze hun tocht weer op. De groep verblijft op de camping bij de Beekse Bergen. Vanuit Hilvarenbeek gaat de groep op de fiets naar Tilburg. De reis gaat verder naar Hellevoetsluis en van daaruit is er weer een excursie: varen over de Tweede Maasvlakte langs de immens grote containerschepen. Bijzonder is ook de beklimming naar het dak van Het Witte Huis, de eerste wolkenkrabber van Nederland. Het gebouw bleef als één van de weinige gebouwen gespaard bij het bombardement in de Tweede Wereldoorlog.