Van onschatbare waarde

Informatief

Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

Een nieuw seizoen vanaf dinsdag 26 september 2023 om 21.30 uur op NPO 1.

Di 24 oktober 2023 21:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 19 november 2023 NPO 1

Schietstoel

Ronald biedt een schietstoel uit een Buccaneer-bommenwerper van het Britse leger aan. Mike komt met een Amstelbord, een houtsnijwerk dat lange tijd buiten heeft gehangen bij een kroeg in Delfszijl.

Als je weet dat je iets bijzonders in handen hebt, maar totaal geen ervaring hebt in het spel, hoe pak je dan de onderhandeling aan? Lukt het dan om tegenover de experts je mannetje te staan? Ronald schiet in elk geval niet in de stress bij het zien van de experts. Hij biedt een schietstoel uit een Buccaneer-bommenwerper van het Britse leger aan. Verder wordt een Amstelbord aangeboden, een houtsnijwerk dat lange tijd buiten heeft gehangen bij een kroeg in Delfszijl. Mike restaureert oude hobbelpaarden, maar aan dit bord heeft hij niets gedaan. Alle experts hebben duidelijk interesse. Lukt het Mike om het bord voor een goede prijs te verkopen?