Tijd voor MAX

Informatief

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag om 17.10 uur bij MAX op NPO 1.

Ma 4 februari 2019 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 5 februari 2019 NPO 1

We zijn eerlijk

Te gast: Owen Schumacher, Beau Schneider, Hanneke Drenth, Janny van der Heijden, Paul Rem, Frank Boeijen en Samuel Vermeulen.

Cabaretier Owen Schumacher, acteur Beau Schneider en comédienne Hanneke Drenth die op het moment in het theater staan met 'Laten we eerlijk zijn', een relatiekomedie die zich afspeelt over drie etages van een pand met achterstallig onderhoud. Niet alleen het huis behoeft een grondige opknapbeurt, dat geldt ook voor de verhouding tussen de eigenaar en zijn ex-vrouw en die met de nieuwe huurder.

Met culinair expert Janny van der Heijden kijken we terug op de spannende finale van Heel Holland bakt waarin Anna, Maroeska en Nicole het tegen elkaar opnamen. Wat heeft volgens Janny bij het kiezen voor de winnares uiteindelijk de doorslag gegeven?

Conservator van Paleis Het Loo Paul Rem vertelt over de liefde van de Britse koningin Elizabeth voor haar corgi’s. In totaal had ze er meer dan dertig. Volgende week verschijnt de kinderfilm Corgi over deze koninklijke hondjes.

Ook spreken we met zanger en componist Frank Boeijen over zijn nieuwe theatertour die zojuist van start is gegaan. Waar haalt de inmiddels 61-jarige popmuzikant de energie en inspiratie vandaan om nog altijd avond aan avond op het podium te staan?

En Samuel Vermeulen is als kind ernstig verwaarloosd door zijn ouders die volgelingen waren van de Indiase goeroe Bhagwan. Jaren later worstelt hij met zijn liefdeloze jeugd en hij besluit op zoek te gaan naar antwoorden. Zijn boek 'Prins van Liefde' is afgelopen donderdag verschenen. Samuel vertelt erover bij ons.