Patrick Roest over zijn schaatsseizoen

Te gast: Patrick Roest, Olcay Gulsen, Ted van Essen, Robèrt van Beckhoven, Josine Droogendijk en Carolina Dijkhuizen.

Modeontwerpster en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen maakt voor Net 5 de zesdelige docuserie Olcay & Huiselijk Geweld. Ze liep mee met de politie, Jeugdzorg en Veilig Thuis en bezocht Blijf-van-mijn-lijfhuizen. Olcay weet waarover ze praat, want ook zij en haar broer en zussen waren in hun jeugd slachtoffer van huiselijk geweld.

Schaatser Patrick Roest werd een paar weken geleden voor de derde keer op rij wereldkampioen op het WK Allround in het Noorse Hamar. Afgelopen weekend kwam hij opnieuw in actie op de 1500 en 5000 meter bij de World Cup-finale in Heerenveen. Heeft hij een topseizoen gehad?

Vandaag is de tweede dag van het officiële staatsbezoek van koning Willem- Alexander en koningin Máxima aan Indonesië. Samen met modejournaliste Josine Droogendijk kijken we naar de beelden en natuurlijk naar de kleding van onze koningin.

Carolina Dijkhuizen reist door het land langs verschillende clubs met haar Thank God It's Donna tour, een eerbetoon aan Donna Summer. Bij Tijd voor MAX treedt ze op.

In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.