Ondergronds Kerstmis vieren

Te gast: Eva Crutzen, Yentl Schieman, Stephanie Louwrier, Christine de Boer, Yvonne van den Eerenbeemt, Martijn Fischer, Hans Docter, Kees van Baar en Frank & Rogier.

Actrices Eva Crutzen, Yentl Schieman, Stephanie Louwrier, Christine de Boer en Yvonne van den Eerenbeemt nemen in de kerstvoorstelling The last Christmas alvast een voorschotje op een wereld waarin na Sinterklaas en Pasen ook het kerstfeest tot de verboden feesten is gaan horen. Maar Eva, Yentl, Stephanie, Christine en Yvonne accepteren dit niet en gaan als ware rebellen ondergronds om nog éénmaal de ballen in de kerstboom te hangen. Bij ons aan tafel vertellen ze wat het publiek in de voorstelling nog meer kan verwachten.

Verder: acteur Martijn Fischer we spreken hem over de winterkomedie Alone@Home waarin hij een van de hoofdrollen speelt. Het theaterstuk is een knipoog naar de succesfilm Home Alone en levert een avond vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel op.

En ambassadeurs Hans Docter en Kees van Baar zijn gevolgd voor het programma Floortje en de ambassadeurs. Ze vertellen bij ons over hun werk en hoe het was om mee te werken aan het programma van Floortje Dessing.

Ook bij ons te gast: Frank en Rogier, die we kennen we van programma's als Steenrijk, Straatarm en Paleis voor een prikkie, praten over hun nieuwe programma Mijn kerst is de beste.