Maria Fiselier en Lee Towers treden op

Te gast: Margot Ribberink, Meral Polat, Anna van den Breemer, Ted van Essen, Janny van der Heijden, Lee Towers en Maria Fiselier.

Actrice en zangeres Meral Polat over de muziektheatervoorstelling Lost tango waarin zij momenteel te zien is.

Meteorologe Margot Ribberink was jarenlang als weervrouw een vertrouwd gezicht op de televisie, maar tegenwoordig houdt zij zich vooral bezig met de dreigende klimaatverandering en de maatregelen die er nodig zijn om de gevolgen daarvan te beperken. In Amersfoort was een symposium over hoe je als stad een hitteplan opstelt, en Margot was erbij.

Journaliste Anna van den Breemer schrijft voor de Volkskrant onder andere columns over opvoeden. Als moeder van twee jonge kinderen is ze nu eenmaal ervaringsdeskundige. Inmiddels ligt ook haar boek Alle ouders klungelen maar wat aan in de winkel.

Huisarts dokter Ted van Essen bespreekt een interessante medische kwestie, en in de keuken staat Janny van der Heijden.

Operazangeres Maria Fiselier en coryfee Lee Towers treden op 27 oktober samen met het Grootkoor op in het Amsterdamse Concertgebouw. Daarbij zullen de mooiste koorarrangementen van de afgelopen jaren de revue passeren. Samen met 60 leden van het Grootkoor geven ze een voorproefje van hoe dat gaat klinken.