Drukke tijden voor Halina Reijn

Te gast: Halina Reijn, Pia Douwes, Ronald Plasterk, Celinde Schoenmaker, Fred van Leer en Janny van der Heijden

We ontvangen actrice Halina Reijn. Ze speelt momenteel de sterren van de hemel in Husbands & Wives, een relatiekomedie gebaseerd op een film van regisseur Woody Allen. Vanaf januari is Halina bovendien weer te zien in de theatervoorstelling The Fountainhead. Genoeg om over te praten dus.

Verder worden maandag 10 december in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam de Amateur Musical Awards uitgereikt. Musicalster Pia Douwes maakt bij ons in de uitzending al bekend wie de gelukkige winnaar is van de Pia Douwes Special Talent Award.

En het is de dag waarop in Zweden de Nobelprijzen worden uitgereikt. We praten erover met voormalig minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk, zelf van huis uit microbioloog. En natuurlijk zijn we ook benieuwd naar wat de oud-politicus op dit moment doet.

Ook musicalactrice Celinde Schoenmaker en stylist Fred van Leer komen langs. Beiden zijn samen met andere sterren te bewonderen in het kerstspektakel The Christmas Show – Assepoester en het kerstbal dat komende 22 en 23 december in het Ziggo Dome wordt opgevoerd. We weten al dat Celinde de rol van Asseposter gaat vertolken en dat Fred de boze stiefmoeder speelt, maar er valt vast nog meer over te vertellen. En Celinde gaat ook voor ons optreden!

En een dag na de eerste aflevering van Heel Holland Bakt praten we na met Janny van der Heijden.