Tijd voor MAX

Amusement

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Di 11 december 2018 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 12 december 2018 NPO 1

De successen van Kees Verkerk

Te gast: Kees Verkerk, Thomas Kusters, Jan Heemskerk, Karin Bloemen, Robèrt van Beckhoven en Ted van Essen.

We ontvangen schaatslegende Kees Verkerk. Over de voormalig Olympisch- en wereldkampioen schaatsen en inmiddels kastelein en campinghouder verscheen onlangs de biografie 'Keessie', geschreven door sportjournalist Jeroen Haarsma. Een mooie aanleiding om met de sportheld zelf terug te blikken op zijn bijzondere en succesvolle schaatscarrière.

Verder: morgen komt de zaak van Jos B., verdachte in de zaak van Nicky Verstappen, voor het eerst voor de rechter. We praten hierover met journalist Thomas Kusters, die de zaak Nicky Verstappen al heel lang volgt.

Ook journalist, columnist en voormalig hoofdredacteur van tijdschrift Playboy Jan Heemskerk schuift aan. Hij schreef het boek 'Als Jan het kan…', waarin hij zijn zoektocht naar een gezondere levensstijl beschrijft.

En een optreden van Karin Bloemen samen met vijftig leden van het Grootkoor. Samen met het Grootkoor geeft Karin de komende tijd vier kerstconcerten.

Als slagroom op de taart staat Robèrt van Beckhoven in de keuken, hij maakt de technische opdracht uit aflevering 2 van Heel Holland Bakt. En huisarts Ted van Essen vertelt over een campagne 'Samen beslissen in de zorg'.