Tijd voor MAX

Amusement

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Do 19 september 2019 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 20 september 2019 NPO 1

Danny Munk en dochter Bo over hun spectaculaire dansmoves

Te gast: 3J's, Sandra Ysbrandy, Simone van de Vlugt, Nicoals Heiner, Mark Veen, Rob Feller, Danny de Munk en dochter Bo.

Zeezeiler Nicholas Heiner is geboren in Enkhuizen en behoort in de zeilsport tot de wereldtop.

Op de derde donderdag in september vindt zoals elk jaar sinds 1906 in Enkhuizen de Enkhuizer Hardddraverij plaats, een spannende kortebaandraverij met authentieke rijtuigen. We spreken met Mark Veen, voorzitter van de harddraverijvereniging, en met bestuurslid Rob Feller.

In een nieuw seizoen van het dansprogramma Dance Dance Dance laten Danny de Munk met zijn dochter Bo spectaculaire dansmoves zien.

Schrijfster Simone van der Vlugt komt langs om te vertellen over haar nieuwste roman Schilderslief, over Geertje Dircx, de minnares van Rembrandt van Rijn, die in opdracht van haar geliefde in de gevangenis werd opgesloten. Met haar boek wil Simone eerherstel bewerkstelligen voor de verguisde Geertje.

In de keuken vandaag Sandra Ysbrandy.

We spreken ook met de 3JS, die inmiddels een nieuw bandlid hebben mogen verwelkomen, Robin Kuller. Hij vervangt gitarist Jan de Witte en is er vandaag ook bij. En als we de 3JS toch ‘in huis’ hebben vragen we ze natuurlijk ook om op te treden. Ze spelen hun nieuwe single De Toekomst.