The Great British Bake Off

De zoektocht naar Engelands meest getalenteerde thuisbakker.

Vanaf 21 juni 2020 Elke zondag om 20.30 uur op NPO 1 (10 afleveringen)

zo 23 augustus 2020 21:30 NPO 1 57 min

The Great British Bake Off

Wie wint The Great British Bake Off 2019? In deze finale maken de bakkers een klassieke chocoladetaart als signatuuropdracht, een soufflé als technische opdracht en een schitterende optische illusie van cake, zoete broodjes en koekjes als spektakelstuk.

Het is tijd voor de finale van The Great British Bake Off! Voor de 3 overgebleven bakkers staat meer op het spel dan ooit. Ze krijgen van Paul en Prue 3 opdrachten waarbij ze al hun bakkersvaardigheden uit de kast halen.

Bij de klassieke signatuuropdracht mogen de bakkers laten zien of hun chocoladetaart goed genoeg is om te winnen. Bij de technische opdracht maken ze een soufflé die het uiterste vergt van hun bakkunst. En terwijl hun familie en vrienden zich buiten verzamelen, beginnen de bakkers in de tent aan hun spektakelstuk. Een schitterende optische illusie van cake, zoete broodjes en koekjes.

De wedstrijd begon met 13 bakkers en na 10 mooie, spannende, zoete en hartige weken weten we eindelijk wie de winnaar van The Great British Bake Off 2019 is.