Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 23 mei 2016 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 24 mei 2016 NPO 2

Zwemmen in de zee & Cheetah Safaris

Welke invloed heeft de angst voor aanslagen op ons reisgedrag? Hoe gevaarlijk is het om in de zee te zwemmen? En wat is er gebeurd met Cheetah Safaris?

Nog geen twee maanden geleden werd Europa opgeschrikt door de zoveelste terroristische aanslag. De onrust in Europa zaait angst. Naar welke landen kunnen we nog veilig op vakantie, moeten we nog wel gaan vliegen, moeten we nog wel op vakantie?

In een nieuwe rubriek gaan we op bezoek bij de Nederlandse vakantieganger op de Franse camping. Wat staat er bij hen op tafel?

De Nederlandse Reddingsbrigade waarschuwt voor de gevaren van koud zeewater. Door schommelende temperaturen kunnen zwemmers onderkoeld raken of last van ernstige kramp krijgen.

Meerdere gezinnen zijn de dupe geworden van het Nederlandse bedrijf Cheetah Safaris. De gezinnen boekten voor duizenden euro’s vakanties inclusief safari’s, maar kregen vlak voor vertrek een algemene annuleringsbrief in de mail. Sindsdien hebben de gedupeerden geen contact meer kunnen krijgen met het bedrijf. Wat is er aan de hand?

En de mystery guest gaat ook dit seizoen weer op bezoek bij hotels die op het internet slecht beoordeeld worden.