Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 13 juli 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 14 juli 2015 NPO 2

WTI & Reisziekte

Heeft WTI een oplossing voor gedupeerde vakantiegangers? Is de zeeziektebril de oplossing tegen reisziekte? We staan stil bij de ramp met vlucht MH17 en Jeanine Janssen schuift aan.

Ger Megens en Mina van Wolferen kochten op een verkoopdemonstratie van WTI een reis naar Kroatië. Beiden zouden op de dag van vertrek met de bus opgehaald worden, maar daar begon de ellende. De bus kwam veel te laat. En tot overmaat van ramp kregen ze in het hotel een kamer op een verdieping waar de lift niet kon komen. Dat terwijl van tevoren was gemeld dat mevrouw Van Wolferen slecht ter been is. Hoe denkt WTI dit op te lossen?

Op 17 juli 2015 is het een jaar geleden dat vlucht MH17 neerstortte in Oost-Oekraïne. De ramp en de nasleep ervan heeft het hele land diep getroffen. Crisisadviseur Ine Spee en luchtvaartdeskindige Benno Baksteen zijn beiden veel geraadpleegd ten tijde van deze vliegramp. Met hen praten we hierover.

Bezweet, misselijk, vermoeid en met knallende hoofdpijn op uw vakantiebestemming aankomen; het gevolg van reisziekte. De schuld van deze verschijnselen ligt niet altijd bij de chauffeur, piloot of kapitein, want reisziekte zit vaak letterlijk tussen de oren. Maar wat gebeurt er eigenlijk als u reisziek wordt? En is er iets aan te doen?

Kok Karin Luiten maakt ook deze week iets lekkers klaar op de camping. Onze mysterie guest overnacht in Avignon en Jeanine Janssen schuift aan voor deskundig advies.

Presentatie: Sybrand Niessen