Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 5 augustus 2013 20:32 NPO 1 41 min
Herhaald op 6 augustus 2013 NPO 2

Vliegangst

Het bedrijf 'Buscamper Leiden' levert klanten niet waar ze voor betaald hebben. Fleur volgt een cursus tegen vliegangst. En meneer en mevrouw Brokerhof moeten hun vakantie afbreken door een ongelukkige val in het restaurant van hun hotel.

Meneer van Weydom heeft zijn bus omgebouwd naar een comfortabele vakantiecamper. Om de bus officieel een camper te laten worden moet de stahoogte in het voertuig 1 meter 70 zijn. Meneer van Weydom schakelt Buscamper Leiden in om een hefdak te installeren. Een jaar later heeft hij nog altijd geen hefdak.

Staat bij u het zweet al op uw voorhoofd zodra u in het vliegtuig stapt? Schrikt u op van ieder geluid dat u in een vliegtuig hoort? U bent niet de enige, maar liefst 1 op de 4 Nederlanders is bang om te vliegen. Zo ook verslaggeefster Fleur, die als laatste redmiddel een cursus tegen vliegangst volgt.

Meneer en mevrouw Brokerhof boeken een reis naar Portugal, waar ze 15 dagen lang willen genieten van zon, zee, strand en excursies. Maar op de derde dag gaat het mis, mevrouw Brokerhof komt ten val door een kapotte stoel in het restaurant van het hotel en raakt gewond. Het echtpaar vliegt terug naar Nederland, maar krijgt de twaalf resterende vakantiedagen niet vergoed.

Verder gaat onze verslaggever mee op een groepsreis naar Londen. MAX Ombudsman Jeanine Janssen is te gast.

Presentatie: Sybrand Niessen