Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 6 juli 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 7 juli 2015 NPO 2

Huurauto & E-bike

Wat doet u als uw huurauto het na nog geen kilometer begeeft en de autoverhuurder u de schuld geeft? En het dramatische verhaal van Odo Kok. Hij raakte ernstig gewond omdat de remmen van zijn gehuurde E-bike niet bleken te werken.

De vakantiepret van de familie Herben wordt op de eerste dag direct de kop in gedrukt, als één van de huurauto's het begeeft. Ter plekke lijkt er niet zo veel aan de hand, maar bij thuiskomst ligt er een flinke schadeclaim van autoverhuurder Hertz op de mat. Wie er eigenlijk verantwoordelijk voor de schade?

Een fietstocht door de Franse heuvels in 2010 heeft het leven van Odo Kok drastisch veranderend. De remmen van de gehuurde E-bike blijken niet te werken en Odo krijgt tijdens een afdaling een ernstig ongeluk. De rechter heeft inmiddels bepaald dat de verantwoordelijkheid bij de verhuurder van de fiets ligt. Desondanks heeft Oko zijn geld nog steeds niet terug.

Koken op de camping is niet altijd even makkelijk. Maar gelukkig geeft Karin Luiten vanaf de camping in Italië weer een aantal handige tips om de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Onze mystery guest brengt een bezoek aan één van de bekende Formule 1 hotels langs de Route du Soleil.

Presentatie: Sybrand Niessen