Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 29 juni 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 30 juni 2015 NPO 2

Hotel in de steigers en toeslagen

Hotel in Alanya blijkt nog niet af bij aankomst. Welke toeslagen betaalt u op vliegtickets? Waar u op moet letten als u met de fiets op vakantie gaat. En Karin Luiten kookt met vis.

In Turkije openen ieder jaar nieuwe hotels hun deuren. Het vooruitzicht om als als eerste gasten in het hotel verwelkomd te mogen worden is natuurlijk fantastisch. Toch blijkt steeds weer dat het op papier mooier lijkt dan in werkelijkheid. Die ervaring hadden Phillys en Floris met hun gezin ook. Zij boekten een kamer in het 5-sterren resort Long Beach Harmony in Alanya.

We weten inmiddels allemaal dat toeslagen op vliegtickets erbij horen. Maar de ene toeslag stapelt zich op de andere waardoor u als consument zo langzamerhand niet meer weet waarvoor u betaalt. Wij zochten het uit.

Fietsfanaten Ben en Monique van Hees gaan al jaren met de fiets op vakantie. Ze willen zoveel mogelijk van de wereld zien. Hun fietsen gaan al jaren in een speciaal gekochte fietshoes mee in het bagageruim. Zo ook in de zomer van 2014. Maar wanneer zij zich melden op Eindhoven airport loopt het spaak.

Kok Karin Luiten laat zien dat ook op de camping iets heerlijks te maken is met vis! Onze mysterie guest bezoekt weer een hotel langs de Route de Soleil. En deskundige Jeanine Janssen schuift aan.

Presentatie: Sybrand Niessen