Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 9 juni 2014 20:20 NPO 1 1:00 uur
Herhaald op 10 juni 2014 NPO 2

Gestolen caravans en een rondreis door Turkije

De caravans van de familie Wilke zijn gestolen uit een Kroatische caravanstalling en ze hebben daar nooit een cent van teruggezien. Verslaggever Timon reist naar Kroatië en onderzoekt deze diefstal.

De familie Wilke gaat al jaren op vakantie naar Kroatië, waar ze inmiddels ook twee caravans gestald hebben. Als de familie de stalling belt om kort te sluiten wanneer en op welke plek de caravans voor de komende zomer geplaatst kunnen worden, komen ze tot een vervelende ontdekking: de caravans zijn gestolen. Weg caravan, weg persoonlijke eigendommen en weg geplande vakantie. Verslaggever Timon reist naar Kroatië en gaat op zoek naar de ware toedracht van deze diefstal.

Acteur en presentator Tim Haars test opnieuw een camping voor zijn ouders, onze mystery guest brengt een bezoekje aan het Hightop Hotel in Noordwijk en we testen drie verschillende koelboxen. Welke koelbox houdt bij hoge temperaturen de inhoud het beste koel?

Tot slot het verhaal van een groep reizigers die een mooie rondreis door Turkije dacht te gaan maken, maar uiteindelijk alle excursies op hun buik konden schrijven. Yda Matthijssen van de ANWB schuift bij ons aan.

Presentatie: Sybrand Niessen.