Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 29 juli 2013 20:33 NPO 1 45 min
Herhaald op 30 juli 2013 NPO 2

Doktersverklaringen en teruggave van borg

Een verblijf in het verkeerde hotel, problemen met een doktersverklaring en een vriendengroep uit Alkmaar die al negen maanden op teruggave van de borg wacht.

De familie Wijnands boekt een hotel in Turkije dat midden in het centrum ligt. Bij aankomst worden ze echter in een heel ander hotel geplaatst. Reisorganisatie DTI blijkt geen zaken meer te doen met het door hun geboekte hotel.

Door een ongelukkige val aan boord van zijn boot komt meneer de Waard in het ziekenhuis terecht. Omdat hij een gescheurde milt en twee gebroken ribben heeft is hij bang dat zijn reis naar Istanbul niet door kan gaan. Hij neemt contact op met de KLM om de reis om te boeken. Zij geven aan dat hij dit met een doktersverklaring kosteloos kan doen, maar het ziekenhuis wil hem die doktersverklaring niet geven.

Tot slot het verhaal van een vriendengroep uit Alkmaar. Zij wachten al ruim negen maanden op de teruggave van hun borg. Verslaggever Fleur reist af naar Ibiza en haal verhaal bij de verhuurder van de vakantievilla.

Verder hebben we de accommodatietest en sluiten we de groepsreis naar Drenthe vrolijk af. Te gast is Yda Matthijssen van de ANWB.

Presentatie: Sybrand Niessen