Droomhuis Gezocht

Informatief

Dionne Stax en Carrie ten Napel helpen mensen bij hun zoektocht naar een droomhuis in het buitenland en ontdekken de omgeving van het beoogde droomhuis.

Vanaf 4 november 2022. Elke vrijdag om 20.30 uur op NPO 1.

Ma 20 december 2021 20:35 NPO 1 46 min
Herhaald op 25 december 2021 NPO 1

Málaga

Dionne Stax gaat op zoek naar een droomhuis voor Alice en Dolf in het Spaanse Málaga. Ook laat zij zien wat de bruisende stad allemaal te bieden heeft.

Dolf en Alice schelen bijna vijftien jaar en hebben elkaar leren kennen op het werk van Dolf, de sauna. De vonk sloeg al snel over en inmiddels zijn ze tien jaar samen. Het huis in Spanje wordt het eerste van het stel samen, want in Nederland hebben zij een latrelatie.

Alice en Dolf zijn dol op Spanje. Het is bijna altijd zonnig en op rijafstand van Nederland. In totaal zijn Alice en Dolf zo’n tien keer in het land geweest, op allerlei verschillende plekken. Toch trekt het zuiden hun het meest. In het bijzonder Málaga, waar zij drankjes op het terras in het bruisende centrum kunnen afwisselen met verse vis. Op basis van het budget van 300.000 euro, gaat Dionne Stax op zoek naar drie geschikte huizen.