Duur 40:21
Gepubliceerd op 23 maart 2015

Droomhuis Gezocht – Spanje, Galicië

Rutger en Hannah gaan op zoek naar een huis met een mooi groen uitzicht in Spanje. Sybrand Niessen helpt hen bij deze zoektocht.

Groenere noordwesten

Het Amsterdamse koppel Rutger en Hannah hebben een grote passie voor de tango. Hannah geeft Spaanse les en gaat regelmatig met een groepje cursisten naar Spanje. Het lijkt haar daarom ideaal om daar een huis te hebben. Rutger kan zich daar helemaal in vinden, hij is gek op de mediterrane mentaliteit én op het eten. Na 15 fietstochten door Spanje weten ze dat ze het liefst in het groenere noordwesten van het land willen wonen. Hun droomhuis moet een mooi uitzicht hebben en over een ruime woonkeuken beschikken waar alle cursisten kunnen aanschuiven aan een grote tafel.

Alfred van den Heuvel

Sybrand gaat samen met Hannah, Rutger en Rutgers moeder Anne Marie op zoek. Onderweg lessen ze hun dorst door een bezoek aan een appelboer die op traditionele wijze, de in deze streek zo populaire, appelcider brouwt. Daarnaast maken ze een uitstapje naar het kleurrijke Spaanse stulpje van acteur Alfred van den Heuvel. Alfreds vrouw Debbie geeft ze een rondleiding.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer