de tinkekepodcast

De TinekePodcast #9: Herinneringen aan Hilversum

In het 2e seizoen van De TinekePodcast van MAX dj-Tineke de Nooij geeft Tineke wederom een kijkje in haar leven. De podcast zit vol verhalen en anekdotes waarin Tineke vertelt over wat haar bezighoudt: haar familie, haar katten, de dingen waar ze zich over verbaast en verwondert, de actualiteiten, herinneringen aan oud-collega’s, en maatschappelijke thema’s.

Aflevering 9: Tineke haalt herinneringen op

‘Maakt u wel eens wat mee Mevrouw?’ Nou, Tineke maakt van alles mee. Ze is met haar regisseur Lianne naar Baarn geweest, met vriendin Vivian Boelen naar Loosdrecht en nu gaat ze naar Hilversum. Haar leven heeft het meest gedraaid om Hilversum. Ze is er opgegroeid, naar school gegaan en natuurlijk waren in Hilversum de Veronica studio’s. Ook woonde Tineke in een laan waar iedereen bij de omroep werkte, dus er is genoeg te vertellen in en over Hilversum.

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag, in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een reactie

Reactie

    Presentator says:

    Dag Tineke, met veel plezier luister ik naar jouw podcast… Ik presenteer 3 programma’s bij DNO Media… Dat doe ik met heel veel plezier… leon Moorman is regelmatig mijn gast.. de Echte D POP KONING. Ga zo door… Erg leuke onderwerpen heb je.

    Lieve groet
    Wim Oechies http://www.wijzijndno.nl