Met deze tips wordt gourmetten een groot succes
Gourmetten blijft hartstikke populair. Want of u nu met 2, 3, 4 of een heel gezelschap bent, gourmetten kan altijd….
MeerBak mee met MAX: Brabants roggebrood
Roggebrood is een donker en stevig brood dat wordt gemaakt van rogge in plaats van tarwe. Brabants roggebrood is net…
MeerKunt u niet kiezen tussen een echte kerstboom of een kunstboom? Zo maakt u de juiste keuze
Kerst draait voor veel mensen om gezelligheid, lichtjes en tradities. Het begint vaak al bij 1 belangrijke keuze: welke kerstboom…
MeerDit zijn in 2026 de dagen waarop uw AOW-uitkering wordt uitbetaald
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) heeft de betaaldata van de AOW voor 2026 bekendgemaakt. In dit artikel zetten we de data…
MeerVuurtorenverhalen: de bewoonde witte vuurtoren op Urk, met een bijzonder licht
In het tv-programma Vuurtorenverhalen bezoekt presentator Kefah Allush 8 vuurtorens langs de Nederlandse kust. In aflevering 6 staat de vuurtoren…
MeerTijd voor MAX over de impact van wensvervullingen door Make-A-Wish
Tijd voor MAX staat woensdag 10 december 2025 in het teken van wensvervullingen voor kinderen met een ernstige en soms…
MeerKoken met Sandra: vegan dadelcake
Zoekt u iets lekkers om te bakken, maar dan zonder dierlijke producten? Dan is deze vegan dadelcake van Sandra Ysbrandy…
MeerHoe werkt een mammografie en waarom is het zo belangrijk om naar het bevolkingsonderzoek borstkanker te gaan?
Een uitnodiging voor een mammografie voor het bevolkingsonderzoek borstkanker, kan allerlei vragen oproepen. Wat staat u te wachten? Hoe voelt…
MeerKook mee met MAX: aardappelstoof met boerenkool, pastinaak en mosterdroom
Pastinaak is een wortelgroente met een zachte, lichtzoete smaak. De groente heeft een romige structuur en een nootachtige toon. Het…
MeerCisca Dresselhuys: ‘Tobben met communicatie, jong en oud heeft er last van’
Een van de eerste dingen, die ik moest leren toen ik als 18-jarige de journalistiek in ging, was telefoneren, bellen….
Meer