Nagenieten van Het MAX Orkest? Bekijk de optredens van Louise, Emma Kok, Davida, Bauke Scholten en meer
Vindt u het ook zo jammer dat Het MAX Orkest is afgelopen? De afgelopen 7 weken zagen we de zoektocht…
MeerStofluis in huis? Zo herkent en bestrijdt u het
Stofluizen zijn kleine, vaak over het hoofd geziene insecten die zich voeden met schimmels en algen in vochtige omgevingen. Hoewel…
MeerMoeite met het lezen van kleine letters op etiketten? Met deze tips kunt u ze alsnog goed zien
Het lijkt wel of de letters op etiketten steeds kleiner worden. Dat is daadwerkelijk zo, maar helaas is het ook…
MeerPerzik-geitenkaasgalette van Christiaan de Vries
Deze perzik–geitenkaasgalette is een heerlijk rustiek taartje dat u in een handomdraai op tafel zet. Het ziet er indrukwekkend uit,…
MeerBak mee met MAX: pain à la grecque
Het klinkt Frans, pain à la grecque, maar dat is het niet. Het is een typisch Brusselse specialiteit. Letterlijk vertaald…
MeerRaakt uw accu snel leeg tijdens het fietsen op uw e-bike? Zo doet u langer met uw batterij
Een e-bike maakt een fietstocht een stuk makkelijker uit te houden. Zeker in het geval van tegenwind of hellingen op…
MeerWe zijn er Bijna! 2025: reisleiders Ger en Evelyne blikken terug op de reis: “Het hing van hoogtepunten aan elkaar”
De groepsreis van We zijn er Bijna! 2025 zit er bijna op. Dinsdag 23 september 2025 is de laatste aflevering…
Meer60-plusser? Denk dan nu al na over ouder worden
Wanneer wordt het tijd om na te denken over wat u op uw oude dag wil? En hoe u dat…
MeerMosselen met Iers stout bier van Hugo Kennis
Voor een nieuw tv-programma gaat tv-kok Hugo Kennis naar Ierland. Daar proeft hij met de lokale bevolking typisch Ierse producten….
MeerKook mee met MAX: Hongaarse goulash met rundvlees en aardappelpuree
Wat maakt een goulash nou Hongaars? Dat is vooral het gebruik van de paprikapoeder. Dat geeft het gerecht een wat…
Meer