Welkom op MAX Vandaag
Programma's MAX
Lees voor
Word lid van Omroep MAX Word lid
Omroep MAX
NPO Start
menu sluiten
MAX Vandaag Dé website voor de 50-plusser
  • Inloggen
  • Registreren
  • Home
  • Thema’s
  • Video’s
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Podcast
  • Oproepen
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
Pagina's
  • Home
  • TV & Radio
  • Onze columnisten
  • Recepten
  • Oproepen
  • Puzzels
  • Prijsvragen
  • Video’s
  • Podcast
Thema's
  • Consument
  • Eten & drinken
  • Familie & relatie
  • Geld, werk & recht
  • Gezondheid & sport
  • Huis, tuin & hobby
  • Media & cultuur
  • Natuur & milieu
  • Reizen & verkeer
  • Terug naar toen
  • Inloggen
  • Registreren
Meer
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Cookies
Eten & drinken
29 september 2014

Zalm teriyaki met sardines

Ingrediënten: Voor de zalm: 4 wilde zalmfilets (140-170 gram) 1 eetlepel plantaardige olie Voor de teriyaki: 500 mililiter Sake 150…

Meer
Recept
Arjan Smit
Eten & drinken
24 september 2014

Carpaccio van Jersey stier met Remker kaas

Ingrediënten: Jersey rosbief gebruinde hazelnoten Oost -Indische kers blad komboucha of limoensap pompoenpit olie eetbare bloemen Remeker kaas peper en…

Meer
Recept
Louise Treur-Grootveld
Eten & drinken
23 september 2014

Brandnetelsoep en -stamppot

Ingrediënten: Voor de soep: brandneteltopjes en zevenblad knoflook ui kruidenbouillonblokjes water Voor de brandnetelstamppot: brandneteltopjes aardappels melk boter nootmuskaat wilde…

Meer
0:04:43
Fragment uit Tijd voor MAX (23-09-2014)
Gezondheid & sport
23 september 2014

Kransslagader vernauwing

Een hartinfarct zorgt bij mannen voor andere klachten dan bij vrouwen. Hoe kan dat? Verschillende klachten Vroeger was er alleen…

Meer
Recept
Remco van Weert
Eten & drinken
22 september 2014

Belgische lamsnek en bitterbal

Ingrediënten: Voor de lamsnek: 4 eetlepels boter/margarine 500 gram lamsnek peper en zout 5 deciliter kersenbier 4 deciliter kalfsfond 2…

Meer
Recept
Agnes van Dijk
Eten & drinken
18 september 2014

Bladerdeeg met zeewier

Ingrediënten (voor 4-6 rolletjes): 100 gram verse Kombu Royal (zeewier) 2 grote uien 3 kleine uien 1 bakje champignons (250…

Meer
Recept
Dave Cunningham
Eten & drinken
17 september 2014

Engelse steak & ale pie

Ingrediënten: Voor het deeg: • 400 g bloem • 200 g koude boter in dobbelsteentjes • snufje zout • 95…

Meer
Recept
Richard Kerklaan
Eten & drinken
16 september 2014

Haagse Hopjes-cake

Ingrediënten: Voor het cakebeslag: 1 kilo hopjescakemix 625 gram roomboter 625 gram eieren 1250 gram karamel Voor de karamel: 500…

Meer
Recept
Giovanni Caminitia
Eten & drinken
15 september 2014

Pasta all’Amatriciana

Ingrediënten (voor 6 personen): 600 gram bucatini (heel dunne en lange macaroniepijpjes) 150 gram kinnebakspek of buikspek 1 eetlepel olie…

Meer
0:05:51
Fragment uit Tijd voor MAX (09-09-2014)
Gezondheid & sport
9 september 2014

Zweepslag

Een zweepslag voelt als een plotselinge, scherpe klap op de spier. Zeker de kuitspieren is er gevoelig voor. Maar wat…

Meer
1Vorige...1.7611.7621.7631.7641.7651.7661.7671.7681.7691.770...Volgende1.786
Menu
  • Home
  • TV & Radio
  • Prijsvragen
  • Puzzels
  • Recepten
  • Podcasts
Interactie
  • MAX Opinie Panel
  • Oproepen
Over MAX Vandaag
  • Over MAX Vandaag
  • Veelgestelde vragen
  • Contact
Websites & Social
  • Facebook MAX Vandaag
  • Instagram MAX Vandaag
  • MAX op sociale media
  • MAX vakantieman
  • Meldpunt Actueel
  • Heel Holland Bakt
Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

MAX Vandaag
  • Contact
  • Algemene voorwaarden
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Kwetsbaarheid melden
Copyright © 2025 MAX Vandaag - Omroep MAX
>Omroep MAX
X

Nieuwsbrief

Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

privacyverklaring