recepten Tijd voor MAX

Recepten Oudejaarsshow Tijd voor MAX

In een extra feestelijke uitzending blikken Sybrand en Martine samen met een aantal bijzondere gasten in de Tijd voor MAX Oudejaarsshow terug op het voorbije jaar én nemen natuurlijk vast een voorschot op wat er allemaal in 2018 staat te gebeuren. Dan kunnen de vaste koks natuurlijk niet in ontbreken en zij hebben allemaal iets lekkers bedacht om te maken voor de jaarwisseling.

In de afgelopen week zijn de recepten al op MAX Vandaag verschenen, maar voor het gemak zetten we ze nog even allemaal voor u op een rij.

Francis maakt Lamingtons

Francis maakt speciaal voor Oud en Nieuw een Australische traktatie: Lamingtons. Heerlijk en extra feestelijk met de kokos erop. Naar het recept!

Hans maakt petitfours

Hans maakt speciaal voor Oud en Nieuw een petitfours. Ideaal om van tevoren te maken en lekker bij zowel een glas champagne als een lekker kopje thee of koffie. Naar het recept!

Sandra maakt aardappelwafeltjes

Aardappelwafeltjes zien er leuk uit en smaken heerlijk in combinatie met zalm en een eitje. Het ideale hapje voor Oud en Nieuw, zeker omdat het goed voor te bereiden is. Naar het recept! 

Antoine maakt filet americain

Antoine Hermans maakt speciaal voor Oud en Nieuw iets lekkers voor bij de borrel. De filet americain is heerlijk op toast, net als de mousse van paddenstoel. Naar het recept! 

Mounir maakt duizend-en-één-gaten pannenkoek

Mounir maakt speciaal voor Oud en Nieuw een zoete traktatie. En niet zomaar een traktatie een dromerige, heerlijke duizend-en-één gaten pannenkoek met mascarpone-oranjebloesemcrème. Naar het recept!

Bart maakt tonijnsalade

Op de Malediven is mas-uni een lokale specialiteit. Het is een tonijnsalade met kokos en limoen. Lekker voor bij de borrel of als voorgerecht. Naar het recept!

Janny maakt (alcoholvrije) cocktails

Normaal kookt Janny in de studio van Tijd voor MAX, maar speciaal voor de Oudejaarsshow heeft zij cocktails bedacht waarmee we feestelijk (alcoholvrij) kunnen toasten op het nieuwe jaar. Naar het recept!

De Tijd voor MAX Oudejaarsshow is te zien op zondag 31 december om 18.10 uur op NPO 1.

Geef een reactie