We zijn er Bijna!

Omroep: MAX

Duur: 0:44:59

Uitzending: ma 24 aug 2015 21:00

Volos-Kalambaka

De kampeergroep gaat de laatste week van hun vakantie in. Vanaf de camping aan zee reizen ze in groepsverband het binnenland in, met als bestemming: Kalambaka.

Meteora Kloosters

Eenmaal op de camping worden de pootjes uitgedraaid aan de voet van indrukwekkende rotspilaren waar zeshonderd jaar geleden onder moeilijke omstandigheden kloosters zijn gebouwd. Een bezoek aan de Meteora Kloosters ligt voor de hand en wordt door de deelnemers als een hoogtepunt van de reis beschouwd.

De laatste reisdag van de tocht door Griekenland brengt de groep naar de noordwestkust van het vasteland. Vlakbij de havenplaats Igoumenitsa gaan voor de laatste keer de luifels uit.

Van Volos naar Kalambaka

Op de camping aan zee doet iedereen rustig aan en genieten ze nog even van de laatste vakantiedagen. Eén groot evenement staat nog wel op het programma: de finale van de jeu de boules competitie. Het wordt een strijd tussen twee vrouwen die door technisch begeleider Hermien Dommerholt aan een heuse urine dopingtest worden onderworpen. Wat zal hier uit komen?

Geef een reactie