Groeten van MAX

Nieuw seizoen Groeten van MAX

Het MAX-consumentenprogramma Groeten van MAX gaat maandag 28 mei 2018 weer van start. Sybrand Niessen besteedt in dit programma aandacht aan groot én klein vakantieleed.

Klachten

Sybrand Niessen en een team van deskundigen behandelen deze zomer klachten van gedupeerde reizigers en er wordt alles aan gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast voert een mystery guest De Accomodatietest uit. Wekelijks test hij of zij een vakantieadres dat op het internet slecht beoordeeld wordt. Is de onvoldoende beoordeling terecht of is de accommodatie toch een positief Groeten van MAX-keurmerk waard?

Zomer in Nederland

Nieuw dit seizoen is de rubriek Zomer in Nederland, waarin verschillende campings in Nederland worden bezocht: weer of geen weer, veel mensen verkiezen de oer-Hollandse camping boven het buitenland. Van volkse campings tot glampings voor echte luxepaarden en van grote familiecampings tot naaktcampings. Groeten van MAX bezoekt allerlei soorten kampeerplekken en portretteert interessante campinggasten.

Groeten van MAX is te zien vanaf maandag 28 mei 2018 om 20.30 uur op NPO 1. Heeft u een vakantieklacht? Meld het aan de redactie van Groeten van MAX!

Geef een reactie