Duur 01:46
Gepubliceerd op 11 juli 2018

5 filmpjes om alvast in de stemming te komen voor We zijn er Bijna!

Een nieuw seizoen van de MAX-serie We zijn er Bijna! gaat bijna van start. Over ruim een week, maandag 23 juli 2018, kunnen we 6 weken lang de deelnemers aan een kampeerrondreis door Italië volgen. Wij kijken er naar uit, en om alvast in de kampeerstemming te komen, hebben we wat oude fragmenten voor u opgezocht. Het is genieten! 

Geef een reactie

Reactie

    De Klos says:

    Heb je een visum nodig, zorg dan dat je het op tijd krijgt, ikzelf heb meegemaakt een visum aan te vragen voor Vietnam en omdat ik aan de late kant was, dacht ik dan haal ik het op Schiphol op, nu ik schrok me wezenloos moest € 250.00 betalen, uiteindelijk was dat niet nodig geweest, maar ja, had het al zo geregeld. Niemand ook de ambassade heeft mij hierop gewezen, het blijkt dat ze meen ik maar 2 dagen daar werken.!!! Dus alleen het brengen naar Schiphol heeft me een vermogen gekost, terwijl de ambassade ook in Amsterdam zit.
    Misschien kunt u anderen hier op wijzen, had het zelf beter op kunnen halen in Amsterdam en meteen een leuke dag van gemaakt dan was ik erg goedkoop uit geweest!

Bekijk ook

Meer