songfestival

Tijd voor MAX en Lunch Lekker met Daniel Dekker live vanuit Rotterdam rondom Eurovisie Songfestival

Van 17 tot en met 21 mei 2021 is Rotterdam in de ban van het Eurovisie Songfestival. In deze periode strijken ook de MAX-programma’s Tijd voor MAX en Lunch Lekker met Daniel Dekker neer in Rotterdam – op en rond de ss Rotterdam – voor een serie live-uitzendingen, waarin volop aandacht is voor het liedjesfestijn. 

Tijd voor MAX

Tijd voor MAX installeert zich van 17 tot en met 21 mei op het 3e Katendrechtse Hoofd, pal naast het bekende schip de ss Rotterdam. Het is de bedoeling dat de uitzendingen in de buitenlucht zullen plaatsvinden. Het programma zal onder meer bestaan uit gesprekken met gasten en optredens van artiesten, allemaal met een connectie met het songfestival. En bijzonder: Esther Hart, bekend van haar songfestivaldeelname in 2003, is de betreffende week de reporter van dienst. Zij zal verslag doen van verschillende activiteiten met betrekking tot het songfestival. U ziet Tijd voor MAX elke werkdag rond 17.10 uur op NPO 1.

Lunch Lekker met Daniel Dekker

Lunch Lekker met Daniel Dekker strijkt van maandag 17 tot en met vrijdag 21 mei neer in Rotterdam. Natuurlijk spreekt Daniel Dekker met relevante gasten en deelt hij interessante Eurovisie Songfestival-weetjes met zijn luisteraars.  U hoort Lunch Lekker elke werkdag tussen 12,00 en 14.00 uur op NPO Radio 5.

Meer Songfestival bij MAX

Vanaf woensdag 28 april 2021 telt Bert Haandrikman in Goeiedag Haandrikman! op NPO Radio 5 af naar het songfestival. In de uitzendingen wordt elke dag het laatste songfestivalnieuws besproken en kiest Bert dagelijks zijn favoriete songfestivalklassiekers uit zijn songfestival-singlebak. Op de socials van het programma opent Bert een songfestivalmuseum, alwaar hij iedereen meeneemt door zijn uitgebreide songfestivalverzameling. Ook vertelt Bert in een videoserie op MAX vandaag over zijn favoriete songfestivalnummers. U hoort Goeiedag Haandrikman! elke werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur.

Geef een reactie