Sterren op het Doek terug bij MAX met Özcan Akyol!

In september 2019 keert het succesvolle programma Sterren op het Doek na 4 jaar afwezigheid terug bij MAX. Kersverse presentator Özcan Akyol interviewt bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars. 

Onveranderd

Het concept van Sterren op het Doek is onveranderd: verschillende prominenten geven zich over aan de doorgrondende blikken van 3 schilders én de prikkelende vragen van de presentator. Wat laten ze van zichzelf zien? En wat juist niet? Aan het einde van de aflevering mag de BN’er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel. Nieuw dit seizoen is schrijver, columnist en interviewer Özcan Akyol. Hij zal de presentatie voor zijn rekening nemen.

Özcan Akyol: “Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik kan niet wachten om te grasduinen in de levens van deze bijzondere mensen.”

Kritisch en authentiek

MAX-directeur Jan Slagter: “Ik ben ontzettend blij om Özcan Akyol bij MAX te mogen verwelkomen. Hij kan als geen ander aanvoelen op welke manier mensen benaderd moeten worden. Hij is kritisch en authentiek. Deze combinatie maakt hem uitermate geschikt als presentator van Sterren op het Doek. Zoals de kunstenaars de bekende Nederlanders portretteren, doet hij dit als interviewer.”

Vanmiddag vertelt Özcan bij MAX-collega Bert Haandrikman, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5, over zijn rol in het programma. Sterren op het Doek is vanaf 3 september 2019 elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2.

Geef een reactie

Reacties (4)

 1. Nicone says:

  Ik verheug me er al op

  1. Hanneman says:

   Ik ook!

 2. Jan Coenraats says:

  Dát is om naar uit te zien! Özcan (liever aangesproken als Eus) is met z’n empathisch vermogen een goed opvolger van Hanneke.
  Maar: háar blijf ik toch missen op de tv!