Sterren op het Doek met Ronald Koeman

Ronald Koeman laat zich portretteren in nieuw seizoen Sterren op het Doek

Sterren op het Doek is terug. Zaterdag 29 oktober 2022 op NPO 2 start een nieuw seizoen van het populaire programma. In de 1e aflevering staat niemand minder dan voetbaltrainer, voormalig profvoetballer en (aankomend) bondscoach van het Nederlands elftal Ronald Koeman centraal. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van 3 kunstenaars en de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Ronald Koeman

Het 15e seizoen van Sterren op het Doek trapt op zaterdag 29 oktober af met Ronald Koeman. Hij praat met Akyol openhartig over zijn teleurstelling bij Barcelona, zijn gezondheid na zijn hartproblemen in 2020 en blikt terug op zijn carrière én vooruit op wat nog komen gaat. Tijdens het interview wordt Ronald geportretteerd door 3 kunstenaars: Marina uit Raalte, Winette uit Zaandam en Thomas uit Amersfoort. In het Rijksmuseum maakt hij uiteindelijk een keuze; welk portret komt in huize Koeman te hangen? De  2 andere werken worden geveild voor een goed doel.

Over Sterren op het Doek

Özcan Akyol creëert met de succesvolle NPO 2-serie Sterren op het Doek elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij leveren of hebben geleverd. In het programma vereeuwigen de beste portretkunstenaars van het land de gasten op geheel eigen wijze en in zeer uiteenlopende stijlen.

Veilingsite Sterren op het Doek

Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast slechts 1 schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Sterren op het Doek, 8 afleveringen, is te zien vanaf zaterdag 29 oktober 2022 om 20.35 uur op NPO 2. 

(Foto: © Amy van Leiden/MAX)

Geef een reactie

Reacties (2)

  Therese Poulain says:

  De financiële onderneming is gespecialiseerd in alle gebieden van kredietverlening.
  Wij bieden u aanbiedingen die aangepast zijn aan al uw financieringsbehoeften met een persoonlijke lening en investeren in uw grote projecten.
  Dit is voorbehouden aan bedrijven en serieuze mensen die op zoek zijn naar een lening om hun projecten te financieren.
  Wij bieden leningen aan particulieren: consumentenleningen, woningleningen, kredietaankopen, schuldaankopen om alle schulden te consolideren in één enkele lening, schoolleningen voor studenten, autoleningen.
  Wij begeleiden de financiering van uw projecten, zoals de bouw van uw huis, kantoren, uw bedrijf of een project waarvoor externe financiering nodig is. Neem voor meer informatie over het aanbod contact met ons op.

   MAX Vandaag says:

   Het e-mailadres in bovenstaande reactie is verwijderd, conform de voorwaarden voor het plaatsen van reacties.