Rita en Sacha buiten bij de bed & breakfast.

Rita uit Bed & Breakfast: ‘We zaten om 1 uur ’s nachts in de hottub naar de sterren te kijken’

Een nieuw seizoen van het MAX-programma Bed & Breakfast is gestart. Hierin testen b&b-eigenaren elkaars accommodatie. In de 4e aflevering is Rita te zien. Hoe kijkt zij terug op haar deelname en de overnachtingen?

Een nudisten en naturisten bed and breakfast

Rita runt een nudisten en naturisten accommodatie, inclusief wellness in de provincie Overijssel. Zo staat er een jacuzzi in de tuin en is er een sauna. Zelf is Rita namelijk ook nudist. “Zo ben ik opgegroeid”, legt ze uit. Ze vindt het fijner om zonder kleding in een jacuzzi en sauna te zitten.

Hoe kijkt Rita terug op haar deelname?

“Het was heel erg leuk om mee te doen. Ik heb nieuwe ervaringen opgedaan, bij andere mensen gekeken hoe zij een bed and breakfast runnen”, legt Rita uit. Samen met 2 van haar gasten gaat ze in de jacuzzi, maar nu wel met kleding. “Het was heel gezellig. De activiteiten waren ook leuk.” Tijdens de opnames is Sacha ook te zien, zij helpt eens in de 3 maanden Rita met het ontvangen van de gasten.

Welk moment springt er bovenuit voor Rita?

Kim en Marco runnen een bed & breakfast in Gelderland. Bij de kamer waar Rita terechtkomt, hoort een hottub. Tijdens de opnames was het erg koud, -8 graden. “En wij zaten lekker om 01.00 uur ’s nachts warm in het water, naar de sterren te kijken”, dat was een mooi moment legt ze uit. “Eruit gaan was wel heel koud, maar dat is goed voor het lichaam.”

Waarom wilde Rita graag meedoen aan Bed & Breakfast?

Rita heeft het programma vaak op tv gezien. Ze wilde ervaring opdoen, door ook binnen te kijken bij andere b&b’s. Zo kan ze kijken wat misschien mooier is om ook toe te passen of juist wat niet handig is. Zo gaat Rita kijken of ze het ontbijt iets aan kan passen, naar aanleiding van het commentaar van de anderen.

Bed & Breakfast aflevering 4 is te zien op dinsdag 9 april 2024 om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. Lees hier de ervaringen van B&B-eigenaren van eerdere afleveringen terug. 

(Foto: MAX)

Geef een reactie