Gerrit Zalm

Podcast Ik was Jou: Owen Schumacher ontmoet Gerrit Zalm

Ik was jouIn de podcast Ik was Jou ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wie hij de identiteit voor even heeft ‘geleend’ toen hij de programma’s Koefnoen en Kopspijkers maakte. In elke aflevering spreekt Schumacher met een ander persoon. Onder hen Gerrit Zalm, Erik Scherder, Andries Knevel en Ilja Gort. Want wie zijn de door Owen gepersifleerde mensen werkelijk? Wat drijft ze, hoe is het om zo onder een vergrootglas te liggen en hoe gaan ze om met kritiek? Owen interviewt de mensen die hij nadeed voor onder andere het populaire VARA-programma Kopspijkers en praat met ze over televisie, humor, satire en het hedendaagse belang van beeldvorming.

In aflevering #3 ontmoet Owen Schumacher Gerrit Zalm. Beluister de podcast:

In de derde aflevering van de MAX-podcastreeks Ik was Jou gaat Owen Schumacher op bezoek bij oud-minister van Financiën Gerrit Zalm. Talloze keren is Owen in zijn huid gekropen natuurlijk rond Prinsjesdag maar ook tijdens de invoering van de Euro. Ding flof bips maar dan net even iets anders. Ook als topman bij DSB bleef Zalm een geliefd mikpunt.

Deze podcast is gemaakt door Owen Schumacher, in samenwerking met MAX en NPO Radio 1. Abonneren op deze of benieuwd naar andere podcasts? Kijk op nporadio1.nl/podcast of de NPO Radio 1 app.

Geef een reactie