Sterren op het Doek

Özcan Akyol presenteert nieuw seizoen Sterren op het Doek bij MAX

Met voormalig profvoetballer Arjen Robben, actrice Johanna ter Steege en journalist Thomas Erdbrink is de gastenlijst voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek compleet. Eerder is al bekendgemaakt dat Olcay Gulsen, Tineke de Nooij en Typhoon zich laten vastleggen op het witte doek. In het programma worden zij geportretteerd door de beste kunstenaars van het land. En geven zij zich over aan de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol.

Met de succesvolle NPO 2-serie Sterren op het Doek creëert Özcan Akyol elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij leveren of hebben geleverd. In het programma worden zij in zeer uiteenlopende stijlen vereeuwigd door de beste portretkunstenaars én geïnterviewd door Eus. Hun levens en carrières vormen hierbij de rode draad.

Arjen Robben te gast in Sterren op het Doek

Arjen Robben is gestopt met voetballen, maar bij FC Groningen is hij nog altijd kind aan huis. In het stadion van zijn club ontmoet hij de 3 kunstenaars die hem portretteren voor Sterren op het Doek. Arjen praat over zijn jeugd, zijn passie om altijd tot het uiterste te gaan en tevens over de belangrijke rol die zijn gezin speelt tijdens zijn rijke carrière als profvoetballer. In het Groninger Museum krijgt Arjen daarna de portretten te zien. Welk doek neemt hij mee naar huis?

Gasten

Te gast in dit seizoen van Sterren op het Doek zijn: Arjen Robben, Olcay Gulsen, Daan Schuurmans, Tineke de Nooij, Johanna ter Steege, Thomas Erdbrink, Typhoon en Miljuschka Witzenhausen. Informatie over de bijbehorende afleveringen is te lezen op de perssite van MAX.

Veiling van de schilderijen

In elke aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast 1 schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. Vervolgens worden de overige doeken geveild voor een – door de gast gekozen – goed doel. Direct na de uitzendingen kunt u op de doeken bieden via de veilingsite.

Sterren op het Doek is te zien vanaf zaterdag 11 november 2023 om 20.40 uur op NPO 2. 

(Foto: © Amy van Leiden/MAX)

Geef een reactie