Duur 00:19
Gepubliceerd op 29 augustus 2016

Open Studio Dagen 2016

Heeft u altijd al een kijkje in een van de studio’s op het Media Park willen nemen? Dan heeft u geluk, want zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 zijn de Open Studio Dagen. Jong en oud kan de magie van radio en televisie beleven.

Ervaren

Tijdens de 9e editie van de Open Studio Dagen haalt mediastad Hilversum alles uit de kast. U kunt zien en ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN-ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. Veel omroepen en facilitaire bedrijven openen hun deuren voor het publiek. De toegang is gratis.

MAX is erbij. U ook?

Omroep MAX opent de deuren van studio 23. Op zaterdag geven Martine van Os en Henk Mouwe diverse workshops autocue lezen/presenteren. Op zondag doen Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers dat. Beide dagen worden muzikaal omlijst door Jan Rietman. Ron Brandsteder presenteert op zaterdag live zijn radioprogramma Ron’s Radioshow en zondag is Govert van Brakel met zijn gasten in de studio voor de uitzending van De Perstribune.

U krijgt gratis een kopje koffie, thee of heerlijk softijsje aangeboden. Daarnaast kunt u op de foto op de cover van het MAX Magazine en meedoen aan de Heel Holland Bakt-prijsvraag.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer