Numidia in de MAX Muziekspecial

Numidia maakt indruk met diverse nummers in unieke MAX Muziekspecial

De 24-jarige zangeres Numidia zingt de sterren van de hemel in Studio 21. Op het programma staan verschillende hits, zoals Kleine Jongen, Leef en Je Hebt ‘t. Ook blikt de zangeres terug op De Beste Zangers met de nummers: Dat Heb Jij Gedaan, The Shape I’m In en haar vertolking van Arcade. In haar nummers spelen haar Marokkaanse roots een belangrijke rol. Van het concert zendt MAX een registratie uit in een MAX Muziekspecial. 

Al jong begonnen

Numidia El Morabet (24) groeit op in Venlo en begint al op jonge leeftijd met het maken van muziek. Zo doet ze op haar 14e mee aan het programma The Voice Kids. In 2018 tekent de zangeres bij een platenmaatschappij en scoort ze haar 1e hits; Dana, Meli, Meli en Tout Es Bon. Ook maakt ze haar opwachting in Het Perfecte Plaatje en De Beste Zangers. In dit laatste televisieprogramma maakt Numidia enorme indruk met haar vertolking van de vertaalde versie van Arcade, waar Duncan Laurence in 2019 het Songfestival mee wint.

MAX Muziekspecial – Numidia

De MAX Muziekspecial trapt af met het nummer Vlinder, gevolgd door It’s A Man’s World, Leef en Je Hebt ‘t, waar het publiek gezellig op mee swingt. Numidia weet het publiek te raken met The Shape I’m In. Voorafgaand aan het nummer vertelt de zangeres over haar zware jeugd. Ze heeft mede dankzij haar vader haar de liefde voor muziek meegekregen en daardoor is ze extra dankbaar dat ze op het podium staat. Numidia heeft een uniek geluid, want ze zingt haar nummers in het Nederlands, Engels én Berbers. Oftewel: een puur concert waarbij Numidia’s liefde voor muziek centraal staat.

De MAX Muziekspecial – Numidia is te zien op zondag 24 maart 2024 om 18.10 uur bij MAX op NPO 1.

(Foto: MAX)

Geef een reactie