Nachtzuster

Nachtzuster wint RadioFreak Award voor beste nachtprogramma

Nachtzuster heeft een RadioFreak Award gewonnen. Presentatrice Astrid de Jong is verrast met dit heuglijke nieuws. Nachtzuster heeft de prijs gewonnen in de categorie Beste Nachtprogramma. In 2016 mocht het programma de prijs ook al in ontvangst nemen. 

RadioFreak Award

De RadioFreak Awards zijn dit jaar voor de 3e keer uitgereikt door de website RadioFreak.nl, met nieuws en informatie over Nederlandse landelijke en regionale radio. In totaal zijn er 6 prijzen uitgereikt, onder meer in de categorieën Beste Nieuwslezer, Beste Sidekick én Beste Nachtprogramma. Tot en met donderdag 17 oktober 2019 kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet.

De eerste selectie met betrekking tot de verschillende categorieën is gemaakt door de zendermanagers van alle landelijke zenders. Per categorie mogen zij één persoon of radiostation nomineren (met uitzondering van medewerkers/programma’s van het eigen radiostation). Na alle inzendingen is per categorie een top 3 samengesteld met de meest genoemde namen.

Andere genomineerden

Nachtzuster heeft de prijs gewonnen in de categorie Beste Nachtprogramma. Naast Nachtzuster zijn ook Nooit Meer Slapen (NPO Radio 1) en Sophie Hijlkema (3FM) in deze categorie genomineerd.

Over Nachtzuster

In Nachtzuster zoekt Astrid de Jong luisteraars met ervaring, kennis of inzicht, die andere luisteraars helpen bij het vinden van antwoorden op vragen of zoektochten. Elke week komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. En er valt altijd wel iets te leren of te lachen. Nachtzuster is elke vrijdag- op zaterdagnacht tussen 02.00 en 06.00 uur te horen bij MAX op NPO Radio 1.

Astrid de Jong in Haandrikman!

Om te vieren dat Astrid de Jong de RadioFreak Award heeft gewonnen belt Jan Rietman op 29 oktober 2019 met haar in het MAX-radioprogramma Haandrikman!. U hoort Haandrikman! van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 5.

Geef een reactie